Kloosterweg 13, Horssen │Tel. 0487 541313 │ E-mail info@mbo-horssen.nl     

Over ons

Aannemersbedrijf Mulders Bouw & Onderhoud werkt met een zeer productief en vakkundig team. Het is een familiebedrijf dat op alle vlakken iets voor u kan betekenen. Daarin onderscheidt MBO zich van andere bouwbedrijven. Directeur Arnold Mulders: “Er is niets dat wij niet uitvoeren. Met ons bedrijf is de klant verzekerd van een totaalpakket. Wij bouwen en maken alles. U hoeft zich absoluut niet af te vragen of het in orde komt als u niet bij de bouw aanwezig kunt zijn. Wij nemen alle zorgen over. Als een huis of bedrijfspand bijna klaar is, zult u zien dat het MBO-team deskundig is. Het team richt zijn aandacsht op nette afwerking en detail, geheel volgens uw wensen. Door de juiste mensen in te zetten, weet Mulders Bouw & Onderhoud voor iedere klus een schitterende afwerking te realiseren.“


Gecertificeerd
Mulders Bouw & Onderhoud is VCA*  VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM: Veiligheid, Gezondheid, Milieu). Dit wordt jaarlijks getoetst door Nederlands Certificatie Kantoor BV te Beverwijk.

   

Feiten en cijfers
Mulders Bouw & Onderhoud heeft zijn hoofdvestiging in Horssen. Het bedrijf bestaat ruim 30 jaar en heeft 60 vakmensen in dienst.  In Beneden-Leeuwen is een opslagruimte van 5000 m². Het wagenpark van MBO bestaat uit ongeveer 30 voertuigen, van personenwagen tot vrachtwagen met laadkraan. Mulders Bouw & Onderhoud beschikt over een eigen onderhoudsafdeling. Hier worden de meest voorkomende werkzaamheden aan eigen materiaal uitgevoerd.
Het machinepark bestaat uit:

  • 1 machine van 800 kg (voornamelijk geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen);
  • 14 minigravers van 1,5 tot 5 ton met vrachtwagens;
  • containerwagens met auto laadkraan;
  • haspelwagens met tractor en lier; 
  • bestelbusjes;
  • compressor met raket voor wegboringen, e.a.

 

Vanaf 1 November 2014

zijn een groot gedeelte van het personeel( zoals u uitgebreid kunt lezen bij ons blokje "nieuws") over gegaan naar Firma Basten bv alsmede een groot gedeelte van het materieel.

 

MBO heeft diverse materiaal behouden om alle werkzaamheden  wel uit tekunnen blijven voeren

 

 

powered by keesweb.nl